Crowdfunding Aarhus proces

Aarhus donaties 24-6-2014

Het juridische procedure zal naar verwachting  30.000 tot 40.000 euro gaan kosten. De NLVOW heeft in enkele weken tijd al veel donaties ontvangen.

Hoe kunt u meedoen?

Als belangenvereniging of als lid van een actiegroep moet deze actie van de NLVOW u aanspreken. Het gaat immers om een nationaal en internationaal zeer zichtbaar initiatief om eens en voor altijd een einde te maken aan een praktijk die in deze tijd niet meer acceptabel is: dat de overheid jarenlang en systematisch wel aan tafel zit met de wind- en winstsector en dat diezelfde overheid al jarenlang en even systematisch weigert overleg te voeren met direct betrokken en getroffen burgers op een moment dat alle opties nog op tafel liggen. Daar moet een einde aan komen! En dat is precies het doel van de klacht tegen de Staat der Nederlanden bij het Compliance Committee van het Verdrag van Aarhus.

Daarom doen wij een beroep op u voor een bijdrage in de kosten.

Elke bijdrage is welkom, maar met een donatie vanaf 100 euro wordt uw naam, of de organisatie die u vertegenwoordigd, vermeld op de ingediende aanklacht. Kom op met die 100 euro: u kunt helpen geschiedenis te schrijven. Uw gist is bovendien fiscaal aftrekbaar.

Maak dus 100 euro – meer of minder mag natuurlijk ook! – over op rekening

Donaties graag overmaken naar:
Stichting Milieu Wetenschap en Beleid (KvK 27378299),
ING 5526038, IBAN NL04INGB0005526038, ovv “t.b.v. Aarhus proces” .
RSIN/Fiscaal nummer ANBI 822331767
ANBI

 

Stuur aub ook een bericht aan info@nlvow.nl waarin u aangeeft:

  1. Naam donateur
  2. Emailadres donateur
  3. Donatiebedrag
  4. “Wel vermelding in register” of “Geen vermelding in register”als uw naam of organisatie vermeld moet worden in het register van indieners.
 

Uiteraard leggen we op onze website in het openbaar verantwoording af over de manier waarop we het geld zullen besteden.

Namens het bestuur van de NLVOW
Albert Koers, voorzitter, en Rob Rietveld, directeur
Deel deze informatie!Tweet about this on Twitter0Email this to someoneShare on Google+0