WOZ bezwaar maken

Maak bezwaar tegen uw WOZ-waardemblikmolen

U heeft nog de mogelijkheid om WOZ verlaging te verzoeken tot maandag 11 april 24.00. regel het direct via het online aanmeldingsformulier.

Is de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand te hoog? De Nederlandse Vereniging Omwonenden Windturbines zal namens u in samenwerking met WOZ-Consultants de WOZ-waarde op juistheid beoordelen en indien nodig bezwaar aantekenen. WOZ-Consultants zorgen dat een goed gemotiveerd bezwaarschrift inclusief taxatierapport naar de gemeente wordt verzonden. Hierdoor heeft u meer kans op een verlaging van de WOZ-waarde. Als de WOZ-waarde wordt verlaagd betaalt u minder belasting. Dat wil toch iedereen?

Kosten

De gemeente betaalt, als de WOZ-waarde wordt verlaagd, via een wettelijke regeling onze kosten. Lukt het de Nederlandse Vereniging Omwonenden Windturbines niet om samen met WOZ-Consultants de WOZ-waarde te verlagen dan nemen wij ons verlies. Betreft het object de eigen woning dan is de bezwaarprocedure geheel GRATIS! Gaat het om een ander object dan de eigen woning dan betaalt u eenmalig 25% excl. BTW van het lokale behaalde belastingvoordeel.

Direct aanmelden

Meld direct uw woning of bedrijfspand aan via de gratis WOZ-check. Na ontvangst van uw aanvraag zal de Nederlandse Vereniging Omwonenden Windturbines de WOZ-waarde direct op juistheid beoordelen.

 

 

Deel deze informatie!Tweet about this on Twitter0Email this to someoneShare on Google+0