Overslaan en naar de inhoud gaan

Presentaties

Vanuit de NLVOW verzorgen wij presentaties over alle aspecten van de gevolgen voor de omwonenden bij projecten rond de opwek van duurzame energie. Hierbij gaat onze aandacht vooral uit naar de positie van de omwonenden. Als u van plan bent om een informatieavond te organiseren dan willen daar samen met u, voor een deel, invulling aan geven. Ook beschikken wij over een uitgebreid netwerk van specialisten die op andere, specifieke, delen van de problematiek rond de komst van een windpark een presentatie kunnen verzorgen.

Kosten:
Leden van (belangen)groepen van de NLVOW kunnen jaarlijks één maal per jaar (kostenloos) een beroep doen op één van haar specialisten voor het verzorgen van een presentatie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld invulling en ondersteuning bij de organisatie van een informatieavond. Wellicht heeft u meer behoefte aan een presentatie tijdens een inspreek moment bij de gemeenteraad of presentaties bij wethouders. Andere mogelijkheden zijn uiteraard bespreekbaar.

Bent u individueel lid of wilt u vaker dan eenmaal per jaar ondersteuning van een specialist ter plaatse, dan vragen wij naast de reiskosten een kleine bijdrage voor onze inzet.

Neem contact op

Verplicht veld

De gegevens worden gestuurd naar een van onze medewerkers en bewaard op de Nederlandse e-mail-server van NLVOW.
De gegevens (e-mails) worden verwijderd nadat deze niet meer nodig zijn voor de correspondentie.
Er worden geen gegevens gedeeld met derde partijen.